Informace pro návštěvníky

17.01.2010 19:49

Dne 11.2.2010 se konala schůze sboru.Dostavilo se 10 členů a 5 žadatelů o členství.Členství jim bude poskytnuto až po zkušební době,pokud bude trvat jejich zájem.Projednával se plán činnosti na rok 2010 a přípravy na rok 2011,kdy budeme slavit 110. výročí založení sboru.Bylo navrženo,aby se z každé schůze provedl zápis o tom na čem se přítomní dohodly.V minulosti tomu ,tak nebylo,takže každá schůze byla jen planým tlacháním a pak si několik jednotlivců dělalo to co jim připadalo za vhodné,bez souhlasu ostatních.Tento návrh byl přijat a zápis provedla Simona Bejrová,jako prozatimní zapisovatelka,než zvolíme stálou.

Dále jsme projednávali zimní výšlap,tentokrát do Trpišova.V loňském roce jsme navštívili hotel Šustr v Nasavrkách a akce se líbila.Ujednalo se ,že delegace sboru v úterý 16.2.2010 navštíví zájezdní hostinec v Trpišově a dojedná podmínky návštěvy osobně.

Dalším návrhem byla Exkurze  pro důchodce na požární stanici v Seči.Na místě předběžně potvrdil zájem pouze jeden důchodce,protože víc nebylo přítomno.Bylo domluveno,že další zájem se zjistí obeslaným oběžníkem,který zajistí čekatelé na členství ve sboru.Exkurze je naplánována na 21.2.2010.Odjezd je od hasičárny výjezdovou avií ve 13.00hod,pokud bude zájem.

Dále byly schváleny internetové schránky.

Do 22.2.2010 chtějí pořadatelé Litoměřických hasičských oslav poslat předběžnou přihlášku.Dohodli jsme se, že se zůčastníme.Přihlášku odešle velitel a dopravu přislíbyl zajistit M.Jirásek.

Bylo schváleno použití prostředků z kasy na zarámování fotek amerických historických hasičkých vozů.A bylo domluveno,že poslouží jako výzdoba do hasické stanice.

Projednalo se pálení čarodějnic za asistence hasičů na fotbalovém hřišti.V minulých letech se čarodějnice pálily na poli za vesnicí a nebylo možné zajistit občerstvení pro rodiče s dětmi,kteří pálení hojně navštěvovali.Mimo jiné jde i o zisk do pokladny hasičů.

Dále se sbor rozhodl podpořit 14.květinový den proti rakovině,který se bude konat 12.5.2010.O spolupráci nás požádala Liga proti rakovině Praha.

Projednávalo se také stavění stanů pro civilní ochranu a s tím související školení 5 členů SDH Křižanovice.Dále kácení máje plus dětský den,oslavy 110.let hasičů atd.,ale zatím nedošlo k žádnému závěru.

Velitel se zavázal ,že bude trénovat mladé hasiče v požárním útoku,hned jak to počasí dovolí.